Werken bij

Wil je werken aan de mooiste maritieme projecten? Ben je het liefste ook altijd iedereen net een stapje voor en hou je van een beetje vaart? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en gedreven mensen. Bekijk hieronder onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
Onze kernwaarden zijn belangrijk en delen we graag met je, zodat jij een gevoel krijgt bij wat voor type organisatie je aan de slag gaat.

Goede en kwalitatieve ontwerpen maken wij samen met jou
Onze kernwaarden zijn ons kompas op zee, het geeft ons richting.

  • Samenwerken. Wij ontwerpen met en voor jou.
  • Proactief. Ons organiserend en sturend vermogen helpt jou aan snelheid in het ontwerpproces.
  • Planmatig. Gestructureerd en efficiënt werken betekent rust en overzicht.
  • Eerlijk. We zijn open en kritisch, we deinen zeker niet met iedereen mee.
3D Ship overleg beeldscherm

Engineer

3D Ship Engineering is een groeiende en ambitieuze organisatie die opereert in de maritieme industrie. Wij houden ons bezig met het ontwerpen van schepen en andere speciale vaartuigen, het uitwerken van maritieme constructies en projectengineering. De opdrachten binnen de maritieme industrie variëren hierbij van binnenvaartschepen, tot kustvaartschepen en de grotere jachtbouw. Ter uitbreiding van onze vestiging in Grave en ons team zijn we op zoek naar een engineer.
3D Ship overleg beeldscherm front

Open sollicitatie

Heb je geen vacature gevonden die passend is voor je? Voel je welkom om je voor te stellen middels een open sollicitatie.

©2024 copyright 3D Ship